Droneoptagelse

Droneoptagelse af certificeret droneoperatør

Droneoptagelser tilbyder spændende vinkler og et perspektiv, som man ikke kommer i nærheden af med det normale kamera. Desuden gør den det muligt for alle størrelser virksomheder at få skudt kameravinkler, der tidligere kostede en helikoptertur.

Optagelser som disse gør det muligt at vise sin virksomhed, medarbejder og produkter med det fulde overblik. Potentialet for bred eksponering sammen med nem bevægelighed gør droneoptagelser til den bedste mulighed for mange forskellige klip.

Derudover tilbyder dette totale blikfang og bevægeligheden nogle sekunder på skærmen, som drager øjet til og holder på fokusset.

Udvalgte Dronefilm

SoMe VDTL 170 – Versalift

Droneoptagelse, film til præsentation af nye lifte og film til en kampagne på sociale medier, da Versalift ville fortælle deres kunder, at de har lifte klar til omgående levering.

Rasmus – CTR

Hvad laver et fjernvarmeselskab? Det ville CTR gerne fortælle deres brugere i en profilfilm. CTR´s bestyrelsesmedlemmer er lokalpolitikere fra hver deres parti. Men de stemmer alle på fjernvarme. De otte medlemmer præsenterer sig selv med nogle dages mellemrum i en SoMe-kampagne.

MOL Nordic Tankers

Kort film til SoMe, da én af deres tankere passerede Kronborg.

Udbytte af droneoptagelse

Det er en hård kamp at fange folks øjne og holde på deres fokus. Verden bevæger sig hurtigere og hurtigere og brugere er blevet vant til vilde kameravinkler.

 

For at kunne konkurrere på dette marked er droneoptagelserne perfekte. Det tilbyder overblik sammen med blikfang på én og samme tid. De seneste par år er det blevet markant billigere at opnå unikke kameravinkler, som bare ikke var tilgængelige for små- og mellemstore virksomheder.

 

Optagelser med en drone er især gode til at filme naturscener, byggepladser, domiciler, visning af placeringer, store maskiner, koncerter og andre situationer, der kræver et overblik.

 

Processen

1. Før produktionen

Forløbet med at få produceret en video starter typisk med uforpligtende samtaler om ideer, muligheder og formål med en film.

Hvis I slår til på det tilbud, jeg giver, er vi i gang. Vi starter med et redaktionsmøde. Her når jeg ind til kernen af jeres historie.

Derefter udarbejder jeg et manuskript, som jeg sender til jer. I kan her se, hvad der vil blive sagt i filmen og der vil være et løseligt forslag til billeder. Dette får I til godkendelse.

2. Under produktionen

Så kommer vi til optagelserne. I får en guidance i, hvordan man gør foran et kamera og jeg sørger for at jeres virksomhed tager sig bedst ud. Jeg har prøvet et hav af forskellige scenarier. Det er nok denne del, der involverer jer mest. Men da vi i forvejen har afklaret og tilrettelagt forløbet, bliver det en gnidningsfri proces. Ofte bliver det til en sjov begivenhed for deltagerne. Jeg bliver aldrig træt af, at fortælle medarbejdere, at de ikke må sige: ”hej mor” ind i kameraet.

3. Post-produktionen

Efter optagelserne bliver videoen selvfølgelig redigeret og billederne bliver efterbehandlet.

Det næstsidste skridt er, at I får en færdigredigeret film inklusiv professionel speak, jeres logo og musik.

Det sidste skridt er, at I godkender filmen, vi får den spredt og give værdi for jeres virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud

Skal vi lave en droneoptagelse til din virksomhed?

Med den rigtige planlægning er det en gnidningsfri – og undertiden sjov – proces at få produceret film. Lad os finde ud af noget sammen.

Scroll to Top