invideo services

Profilfilm

Med en profilfilm viser du din virksomhed frem. Der kan være fokus på jeres værdier – for eksempel, hvis I vægter miljø højt – og på, at I er kompetente eller at jeres produkter er eksklusive. Der kan også være fokus forholdet til jeres kunder. I en verden fyldt med buzz-words kan det også være, at I ønsker, at vise, at I faktisk er en enkel virksomhed. Så kan filmen handle om, at “I har opfundet og produceret lynlåse og dem prøver I at sælge og det er gået udmærket i 130 år…”

 

Med en profilfilm skaber man forståelse for, hvem man er og hvad man laver. – det hele tilsat spændende billeder.

droneoptagelse

Med droneoptagelser kan man få spændende kameravinkler. Man kan få overblik og man kan se sin virksomhed i et nyt perspektiv. Engang krævede det helikoptere og gyro-ophæng til kameraer og det kostede 1.000.000 dollars. I dag er det med i pakken, når man køber en videoproduktion hos Invideo.

soMe-kampagner

Korte film på sociale medier skaber synlighed. Film på sociale medier er noget man giver til sit netværk. Hvis man er heldig deler netværket filmen. Dermed kommer den rigtig til at leve

testimonial

Du kan vise potentielle kunder, hvad nogle af dine eksisterende kunder synes om jeres produkt eller samarbejdet med jer. Det har stor styrke, hvis man ser kunden, mens hun udtaler sig.

employer branding

I nogle brancher er der hård konkurrence om at tiltrække dygtige medarbejdere. Med en employer branding-film kan du vise, hvorfor de bedste medarbejdere skal arbejde hos jer i stedet for hos konkurrenten.

Produktfilm

En film kan vise, hvorfor jeres nye produkt gør livet nemmere for jeres kunder.

instruktionsfilm

Nogle gange har jeres kunder mere ud af, at se hvordan produktet anvendes i levende billeder end i en traditionel manual.

lad os komme i gang

Scroll to Top